Napoli bijt zich stuk op Hellas Verona, Milan kan leiding nemen

7 november 2021, 20:00

SSC Napoli heeft zondagavond twee punten laten liggen in de strijd om de titel in de Serie A. De koploper van de Italiaanse competitie kwam in eigen stadion niet verder dan 1-1 tegen Hellas Verona. De bezoekers sloten de wedstrijd overigens af met slechts negen spelers binnen de lijnen.

Middenmoter Verona kwam goed uit de startblokken in Napels, waar de gasten na dertien minuten al op een 0-1 voorsprong kwamen. Doelpuntenmachine Giovanni Simeone was de afgelopen weken al behoorlijk op dreef en zette zijn naam ook op bezoek bij Napoli op het scorebord. Op aangeven van Antonin Barak werkte hij de bal achter doelman David Ospina. Verona kon echter niet lang van de voorsprong genieten.

Drie minuten na de 0-1 was het namelijk alweer gelijk. Giovanni Di Lorenzo hielp de gastheer aan de snelle 1-1 en dat bleek ook meteen de laatste treffer in het Zuiden van Italië. In de tweede helft werd er niet meer gescoord, al kreeg Verona met Daniel Bessa en Nikola Kalinic nog wel twee rode kaarten. Door het gelijkspel zet Napoli de koppositie op het spel. Als AC Milan later vanavond van Internazionale wint, is Milan de nieuwe lijstaanvoerder.

Lazio - Salernitana 3-0

Lazio heeft goede zaken gedaan in de strijd om de Europese plaatsen in de Serie A. In Rome had de ploeg van trainer Maurizio Sarri geen moeite met hekkensluiter Salernitana. De bezoekers traden aan het Stadio Olimpico aan met Franck Ribéry, maar de routinier kon zijn stempel niet drukken. Door doelpunten van Ciro Immobile, Pedro Rodríguez en Luis Alberto stapte Lazio na negentig minuten met een 3-0 zege van het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen