Liverpool verslikt zich in Londen en lijdt dure nederlaag

7 november 2021, 19:36

Liverpool heeft zondagavond een dure nederlaag moeten incasseren in de Premier League. Op bezoek bij West Ham United gingen de gasten met 3-2 onderuit. Zodoende blijft de strijd om de bovenste plekken in Engeland razend spannend.

Liverpool begon met Virgil van Dijk in de basis bijzonder slecht in Londen. Al na vier minuten spelen kwam West Ham namelijk op voorsprong in eigen huis. Alisson Becker zag er niet goed uit bij een hoekschop van de thuisploeg en werkte de bal uiteindelijk zelf over de doellijn. Vlak voor rust kwam Liverpool pas met een antwoord. Trent Alexander-Arnold krulde een vrije trap prachtig achter Lukasz Fabianski en zorgde voor een 1-1 ruststand.

Na de thee lieten de treffers even op zich wachten. Tussen de 67e en 74e minuut sloeg West Ham vervolgens hard toe. Pablo Fornals frommelde via Becker raak en niet veel later zorgde verdediger Kurt Zouma met een rake kopbal voor nog meer feest in het Olympisch Stadion. Liverpool liet het daar niet bij zitten en knokte zich terug. Invaller Divock Origi stond net in het toen hij de broodnodige aansluitingstreffer voor zijn rekening nam.

Verder dan die 3-2 kwam Liverpool echter niet en dus is de eerste nederlaag voor de ploeg van manager Jürgen Klopp een feit. Zodoende laat Liverpool de tweede plek liggen en staat het inmiddels zelfs vierde in de Premier League. Het uitstekende presterende West Ham is na elf wedstrijden namelijk de trotse nummer drie van de ranglijst. De koppositie is is handen van Chelsea, dat dit weekend zelf met 1-1 gelijkspeelde tegen Burnley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen