Slot wijzigt Feyenoord op één plek voor 'topper'

7 november 2021, 16:03

Feyenoord begint in het fraaie affiche met AZ met Fredrik Aursnes in de basis. De Noorse middenvelder kreeg afgelopen donderdag in de Conference League-wedstrijd tegen Union Berlin al het vertrouwen van coach Arne Slot en heeft zijn basisplaats verdedigd. Omdat Jens Toornstra als valse rechtsbuiten zal starten, blijft Alireza Jahanbakhsh op de bank.

Bij de Rotterdammers keert Marcus Holmgren Pedersen terug op het basisformulier. De Noorse rechtsback kreeg afgelopen donderdag rust, maar tegen AZ is hij weer basiskracht. Dat gaat ten koste van Lutsharel Geertruida, die naast de herstelde Mark Diemers plaatsneemt op de bank. Verder kent de opstelling van Feyenoord geen verrassingen. Marcos Senesi en Gernot Trauner vormen het centrum.

De afgelopen seizoenen gold de clash tussen AZ en Feyenoord regelmatig als topper, maar dit seizoen zijn de verhoudingen anders. Feyenoord staat op de vierde plaats en pakt met een zege de derde plek, terwijl AZ na een stroeve start slechts elfde staat. De Alkmaarders pakken met een overwinning echter een plek in het rechterrijtje van de Eredivisie.

Daarvoor kiest ook Pascal Jansen voor weinig verrassingen. Jordy Clasie en Bruno Martins Indi nemen het in De Kuip op tegen hun oude werkgever, waar het duo doorbrak en een miljoenentransfer verdiende. De afgelopen zomer door Feyenoord begeerde Vangelis Pavlidis moet de Alkmaarders aan doelpunten gaan helpen op bezoek in Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen