Van de Beek krijgt steun: "Hij wordt vermoord door Solskjaer"

Van de Beek krijgt steun: "Hij wordt vermoord door Solskjaer"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 november 2021 – De reserverol van Donny van de Beek bij Manchester United houdt de gemoederen in Engeland bezig. Er komt steeds meer kritiek op manager Ole Gunnar Solskjaer, die de middenvelder week in week uit naast de basisploeg zet. Analisten Jamie O'Hara en Micah Richards nemen het inmiddels voor de oud-Ajacied op.

Van de Beek viel zaterdag tien minuten voor tijd in op Old Trafford, tot blijdschap van een groot deel van de United-fans. Toen de middenvelder aan zijn warming-up begon, werd hij luidkeels toegezongen door de supporters. "Jadon Sancho en Van de Beek worden door Solskjaer vermoord", zegt de oud-speler van Tottenham Hotspur bij talkSPORT. "Toen Van de Beek bij Ajax speelde, was hij genomineerd voor de Ballon d'Or en nu krijgt hij niet eens één wedstrijd speeltijd."

Zie je: Beelden: Old Trafford scandeert naam warmlopende Van de Beek

Solskjaer is een man van de club en lijkt daarom extra krediet te hebben bij de fans en het bestuur. "Als José Mourinho dit zou doen, zouden mensen op de deur kloppen en zeggen: wat doe je met deze speler?", aldus O'Hara, die ook niet snapt dat Jadon Sancho steevast op wissel zit. Alles werd deze zomer uit de kast getrokken om de Engelsman bij Borussia Dortmund weg te kapen, maar in Manchester zit hij vooral op de bank. "Ze hebben 85 miljoen voor hem betaald, maar zodra hij voor Solskjaer speelt wordt hij uit het Engelse team gegooid."

In de studio van Sky Sports neemt Richards het ook op voor Van de Beek. "Solskjaer speelt telkens met dezelfde spelers, Fred en McTominay. Van de Beek verdient een kans." Tafelgenoot Roy Keane denkt daar echter heel anders over. Hij is niet onder de indruk van de middenvelder. "Hij speelde vorig seizoen en was zeer middelmatig."

Reacties

gerelateerd