Duidelijkheid over toekomst Ramos, Wijnaldum basis na heldenrol

6 november 2021, 21:36

De toekomst van Sergio Ramos lijkt gewoon in Parijs te liggen. Sinds zijn overgang van Real Madrid naar Paris Saint-Germain speelde hij geen wedstrijd meer, door blessureleed. Naar verluidt zou Paris inmiddels spijt hebben van het binnenhalen van Ramos, die een monstersalaris verdient in Frankrijk. Dat werd gevoed door enkele geruchten over een breuk tussen de club en de speler.

De broer van Ramos heeft inmiddels van zich laten horen en weerlegt de geruchten. Fabrizio Romano meldt dat René Ramos heeft aangegeven dat zijn broer zo snel mogelijk in actie gaat komen voor PSG. Hij is niet van plan te stoppen met voetbal of zijn contract bij de club te laten ontbinden. "Er is geen enkele twijfel mogelijk over zijn toekomst."

Wijnaldum weer in basis

Net als Ramos kent ook Georginio Wijnaldum een moeilijk begin in Frankrijk, met als grote verschil dat de Nederlander wel gewoon fit is. Door de enorme concurrentie moest hij het vaak doen met een plek op de bank, maar In de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig mocht hij wel vanaf het begin meedoen en eiste hij de absolute heldenrol op met twee doelpunten.

Dat heeft coach Mauricio Pochettino ervan overtuigd dat hij ook in de uitwedstrijd tegen Bordeaux aan de aftrap moest verschijnen. Daarmee houdt Wijnaldum bijvoorbeeld Angel Di Maria, Mauro Icardi en Danilo Pereira op de bank.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen