Juventus ontsnapt op nippertje aan nieuw puntenverlies

6 november 2021, 20:03

Juventus heeft zaterdagavond ternauwernood nieuw puntenverlies in de Serie A afgewend. Juan Cuadrado zorgde met een doelpunt in blessuretijd voor de ontsnapping tegen Fiorentina (1-0).

Met Matthijs de Ligt in de basis hoopte Juventus weer een keer te winnen in de Italiaanse competitie. Dat lukte de voorgaande drie wedstrijden niet. Op bezoek bij Internazionale werd niet onverdienstelijk gelijkgespeeld (1-1), waarna de ploeg van trainer Massimiliano Allegri zowel tegen Sassuolo (1-2) als Hellas Verona (2-1) het onderspit moest delven.

In een eerste helft met niet al te veel kansen dacht Fiorentina vlak voor rust recht te hebben op een strafschop. Danilo kreeg in het strafschopgebied de bal tegen zijn hand, maar de VAR vond niet dat de scheidsrechter de beelden hoefde terug te kijken. Het venijn zat 'm zaterdagavond in de staart, want in de laatste twintig minuten kwam de wedstrijd pas echt op gang.

De boeiende slotfase begon met een rode kaart voor Nikola Milenkovic, die na een overtreding op Chiesa voor de tweede geel kreeg. Even later ramde Federico Chiesa de bal tegen de lat; een inzet die een beter lot verdiende. Álvaro Morata loste vervolgens een waarschuwingsschot door een buitenspeldoelpunt te maken, waarna Cuadrado in blessuretijd Juventus alsnog de zege bezorgde door praktisch vanaf de achterlijn raak te schieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen