Dit is de opstelling van FC Barcelona tegen Celta de Vigo

6 november 2021, 15:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De opstelling van FC Barcelona voor de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo is bekend. Xavi, wiens komst in de nacht van vrijdag op zaterdag wereldkundig werd gemaakt, zal nog niet op de bank plaatsnemen.

In de laatste wedstrijd onder leiding van interim-trainer Sergi Barjuan zijn er basisplaatsen voor Frenkie de Jong en Memphis Depay. Luuk de Jong neemt plaats op de bank, terwijl Sergiño Dest vanwege een blessure ontbreekt. Sergio Agüero, Martin Braithwaite, Pedri, Ousmane Dembélé, Gerard Pique en Sergi Roberto zijn er eveneens niet bij.

De verwachting is dat Barcelona in een 4-3-3-systeem aan het duel met Celta de Vigo begint. Marc-André ter Stegen staat onder de lat, Óscar Mingueza, Eric García, Clément Lenglet en Jordi Alba vormen de verdediging, De Jong staat samen met Sergio Busquets en Nico González op het middenveld, terwijl Memphis Ansu Fati en Gavi naast zich vindt.

Barcelona won op 17 oktober tegen Valencia (3-1) zijn laatste wedstrijd in de Spaanse competitie. Daarna werd in wedstrijden tegen Real Madrid (1-2), Rayo Vallecano (1-0) en Deportivo Alavés (1-1) slechts één punt veroverd. Het duel met Celta da Vigo, dat in het Estadio Balaídos wordt afgewerkt, gaat om 16.15 uur van start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen