Southampton verslaat Aston Villa, Mainz houdt Gladbach in toom

5 november 2021, 22:55

Southampton heeft in de Premier League vrijdagavond belangrijke zaken gedaan. The Saints waren in eigen huis met minimale cijfers te sterk voor Aston Villa: 1-0.

Villa kan de torenhoge verwachtingen dit seizoen nog niet waarmaken en lijkt last te hebben van het vertrek van sterkhouder Jack Grealish, die de overstap maakte naar landskampioen Manchester City. Op bezoek bij Southampton ging het al binnen drie minuten mis: Adam Armstrong klopte doelman Emiliano Martinez van dichtbij.

Hoewel de wedstrijd daarna gelijkopgaand was, lukte het de ploeg van Dean Smith niet meer om naast de oud-werkgever van onder andere Ronald Koeman te komen. Southampton klimt door de driepunter naar de middenmoot in de Premier League, terwijl Villa met een vijftiende plaats vooral naar beneden moet kijken.

FSV Mainz 05 - Borussia Mönchengladbach 1-1

Borussia Mönchengladbach baarde vorige week in het Duitse bekertoernooi opzien door Bayern München met 5-0 af te drogen. Vrijdag ging het de Bundesliga-subtopper minder gemakkelijk af. Die Fohlen kwamen door een treffer van Florian Neuhaus na een ruim half uur nog wel op voorsprong, maar moesten toestaan hoe Silvan Wedner Mainz een kwartier voor tijd aan een punt hielp. Daardoor blijft Borussia Mönchengladbach steken op een negende plaats op de ranglijst, al zijn de verschillen met de ploegen erboven klein.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen