PSV mag blijven hopen op knock-outfase ondanks gelijkspel

4 november 2021, 20:40

PSV heeft in Monaco geen revanche kunnen nemen op de 1-2 nederlaag die de ploeg eerder deze Europa League-campagne leed. In Eindhoven pakten de bezoekers in de slotfase de driepunter. Daardoor begon de ploeg het tweede onderonsje als nummer drie van de poule. Daar blijft de ploeg ook staan na het doelpuntloze gelijkspel.

Roger Schmidt toverde een verrassende opstelling uit de hoge hoed met een belangrijke rol voor Phillipp Mwene. De vleugelverdediger stond in een 4-4-2-systeem als rechtsmidden opgesteld. Daardoor was er ook een basisplaats voor Jordan Teze, die de rechtsbackpositie bekleedde. Op het middenvelder kreeg Érick Gutiérrez zijn eerste basisplaats van het seizoen. Daardoor moest aanvoerder Marco van Ginkel genoegen nemen met een plek op de bank.

De eerste serieuze kans in de tweede helft kwam echter op naam van de bezoekers. Eran Zahavi drukte af van een meter of twintig, waarna de bal rakelings langs de verkeerde kant van de paal ging. Het bleek het startschot van een leuke fase. Een minuut later was Myron Boadu dicht bij een treffer. Drommel kon makkelijk redding brengen, aangezien de spits de bal niet onder controle kreeg. Het was duidelijk dat de Monaco een stuk feller was na rust, maar aan de andere kant kwam er ook steeds meer ruimte voor de manschappen van Schmidt. Nadat Carlos Vinicius, Teze en Max allemaal op de grond hadden gelezen met pijntjes was het tempo wel weer uit de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen