Oud-trainer Wormuth geeft Union geen kans tegen Feyenoord

4 november 2021, 16:44

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth volgt deze Europese week met extra belangstelling. Eerder had hij al contact met Borussia Dortmund-coach Marco Rose over diens duel tegen Ajax en vanavond ziet hij het een andere competitiegenoot, Feyenoord, opnemen tegen Union Berlin. Bij die club was hij ooit zelf ook korte tijd werkzaam.

Dat waren amper 3 maanden, van begin juli tot eind september 2004, maar het is wel een periode die indruk heeft gemaakt op de geboren Berliner Wormuth. "In een bekerduel tegen Freiburg (4-0 nederlaag) bleven de supporters maar schreeuwen", herinnerde de trainer zich in gesprek met de NOS. "De ene kant 'Eisern' en dan de andere kant 'Union'. Het was ongelofelijk, ze gingen maar door. Mijn spelers wisten niet wat ze meemaakten."

Hoewel Wormuth het vooral omschreef als een echte cultclub, is hij ook zeer te spreken over het sportieve beleid van Union Berlin. "Er zit zo'n goede gedachte achter. Ze halen de juiste spelers, die willen werken voor elkaar. Dat zie je ook terug op het veld. En dat past ook bij de supporters. Hertha is de 'stropdasclub' van Berlijn, Union is de club van de werkers."

Ondanks dat alles is er volgens Wormuth maar één duidelijk favoriet vanavond: Feyenoord. "Feyenoord is goed dit seizoen en ik denk dat ze ook gaan winnen bij Union. Die zullen alles moeten riskeren om dit keer wel te winnen en ik denk dat Feyenoord daar gebruik van gaat maken." Vanaf 21.00 uur weten we het, want dan trappen Union en Feyenoord af voor het vierde groepsduel in de Conference League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen