BILD: Bundesliga-clubs staan in de rij voor Schmidt

3 november 2021, 13:48   Bijgewerkt: 3 november 2021, 13:59

Dat Roger Schmidt zijn aflopende contract bij PSV nog niet verlengd heeft, is ook in Duitsland opgevallen. Volgens Sport Bild zouden verschillende Bundesliga-clubs de trainer op het oog hebben.

'Waar het in de Bundesliga even niet goed gaat, komt al snel de naam van Roger Schmidt naar boven', opende de krant. Concreet werden daarbij Eintracht Frankfurt, RB Leipzig en Hertha BSC als geïnteresseerde clubs genoemd. Die drie clubs zijn onder hun nieuwe trainers nog weinig succesvol en de naam van Schmidt zou binnenskamers al gevallen zijn. 

Het medium weet ook dat PSV graag met Schmidt door zou willen, maar dat de trainer zelf zijn twijfels heeft. Als er voor de jaarwisseling nog geen akkoord is, mag hij met andere clubs gaan praten. 'Er zijn een aantal aanwijzigingen dat Schmidt na dit seizoen vertrekt. De Duitse clubs mogen hopen', zo werd geconcludeerd. Een belangrijke reden zou de sportieve en financiële achterstand van PSV op Ajax zijn. De opvatting dat de Eindhovenaren geen titelkandidaat zijn of snel zullen worden, zou een reden zijn dat Schmidt verder wil gaan kijken. 

Een terugkeer naar Duitsland, waar Schmidt ook al werkzaam was bij onder meer Bayer Leverkusen, is echter slechts een van de opties. 'Na zijn periodes in de Bundesliga, Nederland, Oostenrijk (RB Salzburg, red.) en China (Beijing Guoan, red.) zou hij ook voor een nieuw land kunnen kiezen', besloot de krant, waarbij Engeland en Spanje in het bijzonder geopperd werden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen