FC Utrecht
2 – 0
Vitesse

Diemers terug bij Feyenoord; Vitesse mét Spurs-beul naar Londen

Diemers terug bij Feyenoord; Vitesse mét Spurs-beul naar Londen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 november 2021 – Feyenoord treedt donderdag op volle oorlogssterkte aan tegen Union Berlin. In de selectie van Arne Slot hebben zich geen nieuwe blessuregevallen voorgedaan en bovendien kan de trainer weer beschikken over de eerder geblesseerde Mark Diemers.

Op de eigen website kondigde Feyenoord de 22-koppige selectie aan die afreist naar Berlijn, met daarin de rentree van Diemers dus als enige verrassing. Vorig seizoen werd er nog regelmatig een beroep gedaan op de middenvelder, maar dit seizoen maakte hij door een blessure nog geen minuten. Donderdag zou dat dus voor het eerst kunnen gaan gebeuren, als Feyenoord om 21:00 uur aftrapt tegen Union Berlin. 

De vraag is overigens wel of Diemers nog daadwerkelijk een rol zal gaan spelen bij Feyenoord. De middenvelder mocht eigenlijk afgelopen zomer al vertrekken, maar door zijn blessure ging dat toen niet door. Het lijkt er vooralsnog echter op dat de Rotterdammers komende winter opnieuw op zoek gaan naar een oplossing voor de overbodige Diemers.

Lees ook: 'Feyenoord baalt: kans op vertrek van Diemers nihil'

Vitesse
Ook Vitesse maakte woensdag de selectie bekend voor het Conference League-duel tegen Tottenham Hotspur. Daarin een flinke opsteker voor de Arnhemmers: Maximilian Wittek is er na zijn blessure die hij in de vorige ontmoeting met Spurs opliep weer bij. De linksback hielp Vitesse in dat duel nog aan een stunt door de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening te nemen.

De geblesseerde Daan Reiziger en Million Mahoef reizen wel mee naar Londen, maar staan niet op het wedstrijdformulier. Dat geldt ook voor aanwinst Eric Verstappen. Hij werd dinsdag transfervrij aangetrokken om het dunbezette keepersbestand van de ploeg aan te vullen, maar is voor de Conference League nog niet speelgerechtigd. 

Lees ook: PSV mist vijftal tegen Monaco; Doan opvallend snel hersteld

Reacties

gerelateerd