Te Kloese open voor Feyenoord: "Maar kan hier niet zomaar weg"

3 november 2021, 11:23

Dat Dennis te Kloese de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord, is nog niet zeker. De 47-jarige Nederlander die momenteel werkzaam is bij LA Galaxy zou de voornaamste kandidaat zijn om de vertrekkende Mark Koevermans op te volgen, maar gaf zelf aan dat er nog wat haken en ogen aan zitten.

"Ik sta er zeker voor open", begon Te Kloese in gesprek met de NOS. "Maar ik heb hier nog een jaar contract en kan niet zomaar weglopen", vervolgde hij over LA Galaxy, de club waar sinds december 2018 werkzaam is als algemeen directeur. Daarvoor werkte hij in soortgelijke functies bij het Mexicaanse Deportivo Guadalajara en de Mexicaanse voetbalbond.

Toch is een terugkeer naar Nederland dus een serieuze optie voor Te Kloese. "Ik hoop de aankomende dagen wat meer duidelijkheid te hebben en te weten of het een formele mogelijkheid is. Ik heb wat tijd nodig om alles op een rijtje te zetten."

Feyenoord hoopt snel een opvolger te vinden voor Koevermans, die per 1 december vertrekt. Ook de namen van Theo van Eijk, Robert Maaskant en Robert Eenhoorn zijn in de media gevallen, maar Te Kloese lijkt op dit moment met afstand de meest serieuze kandidaat. 

Lees ook: Feyenoord bereikt mondeling akkoord met Dennis te Kloese

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen