Gravenberch eerlijk over verwachtingen: ''Iedereen praat over je"

2 november 2021, 22:10
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€40M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch is een van de grootste talenten van Nederland, waardoor zijn ontwikkeling met veel interesse wordt gevolgd. De middenvelder weet dat er hoge verwachtingen zijn. Het is 'soms lastig' erkent de Ajacied, die zelf zo weinig mogelijk wil meekrijgen van wat er over hem gezegd of geschreven wordt.

"Er komt van alles op je af en iedereen praat over je, maar ik ben een rustig persoon die weet wat hij kan", vertelt de middenvelder op de persconferentie, voorafgaand aan het Champions League-duel met Borussia Dortmund. Gravenberch kreeg de afgelopen week veel kritiek op zijn spel. Waar zijn ploeggenoten wervelden tegen de Duitse topclub en PSV viel hij een beetje uit de toon. Desondanks blijft de voetballer rustig, ondanks de mindere fase.

"Ik probeer het elke wedstrijd te laten zien. Natuurlijk stuurt iemand wel eens iets naar me toe als ze een mening over mij zien, maar ik houd me er niet echt mee bezig", stelt Gravenberch, die de laatste weken vooral het verwijt kreeg dat hij zich niet negentig minuten lang kan focussen in een wedstrijd. Dat is ook binnen de club al eens tegen hem gezegd, al is het geen dagelijks gespreksonderwerp. "De trainer spreekt er niet supervaak over met me, maar het is weleens voorgekomen. Ik moet gefocust blijven en dat gaat de goede kant op."

De middenvelder neemt het woensdagavond op tegen Borussia Dortmund. De eerste wedstrijd leverde een klinkende 5-0 overwinning op. Het zorgt ervoor dat de Duitsers ongetwijfeld met revanchegevoelens aan de aftrap staan. Gravenberch blijft echter rustig. "Hoeveel zin ik er in heb op een schaal van nul tot tien? Haha, ik denk elf. Er is misschien een klein beetje spanning. Vroeger had ik dat wel, maar nu steeds minder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen