Deze spelers zou Conte naar Tottenham willen halen

2 november 2021, 10:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is een kwestie van tijd voordat Antonio Conte wordt aangesteld als trainer van Tottenham Hotspur. De Italiaanse oefenmeester zet naar verwachting dinsdag zijn handtekening onder een contract voor anderhalf seizoen. De komst van de 52-jarige Conte gaat gepaard met de nodige transfergeruchten. Volgens Engelse media mag de nieuwe manager in januari met miljoenen smijten.

The Sun beweert dat Conte ruim 176 miljoen euro mag uitgeven op de transfermarkt. Daarmee zou de opvolger van Nuno Espírito Santo een aantal topspelers naar Londen kunnen halen. De geruchtenmachine draait op volle toeren, want er worden een hoop spelers gelinkt aan een overgang naar Tottenham Hotspur. Conte zou in elk geval een verdediger en aanvaller aan zijn selectie willen toevoegen.

Welke namen prijken allemaal op het wensenlijstje van Conte? Volgens het Italiaanse La Repubblica in elk geval die van Dusan Vlahovic, spits van Fiorentina. Technisch directeur Fabio Paritici zou eveneens zeer gecharmeerd zijn van de 21-jarige aanvaller, die dit seizoen acht doelpunten in elf wedstrijden in de Serie A maakte. Conte zou de defensieve problemen willen oplossen door Stefan de Vrij of Alessandro Bastoni - met wie hij heeft samengewerkt bij Inter - te halen. Matthijs de Ligt, Federico Chiesa (beiden Juventus), Alessio Romagnoli en Franck Kessié (beiden AC Milan) en Marcelo Brozovic (Inter) worden ook genoemd als doelwit van Conte.

Conte wordt naar verluidt dinsdagochtend aan de spelersgroep van Spurs voorgesteld en zal vervolgens zijn handtekening zetten onder een lucratief contract. Volgens Engelse media gaat de Italiaanse trainer in anderhalf jaar tijd 23,5 miljoen euro verdienen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen