Meevaller voor Ajax: twijfelgeval lijkt duel met Dortmund te halen

2 november 2021, 09:40

Ajax heeft goede hoop dat Noussair Mazraoui woensdagavond in actie kan komen tegen Borussia Dortmund. De rechtervleugelverdediger moest zaterdagavond het duel met Heracles Almelo (0-0) vanwege ziekte aan zich voorbij laten gaan, maar stond een dag later alweer op het trainingsveld.

Dat meldt De Telegraaf. 'Als hij fit genoeg blijft, staat niets zijn meespelen in de weg', schrijft de krant. Ajax zal in de loop van de dag bekendmaken of Mazraoui daadwerkelijk meereist naar Dortmund. Mocht de rechtsback onverhoopt de Champions League-wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan, dan is Devyne Rensch zijn logische vervanger.

Ajax kan zich woensdag plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League. Winnen de Amsterdammers de wedstrijd in Duitsland, dan is het ticket voor de achtste finale binnen. Ook bij een gelijkspel kan er mogelijk een feestje worden gevierd. Dan moet Sporting Portugal op eigen terrein wel punten laten liggen tegen Besiktas.

Na drie wedstrijden staat Ajax er uitstekend voor in de groepsfase van de Champions League. Sporting Portugal (1-5), Besiktas (2-0) en Borussia Dortmund (4-0) werden achtereenvolgens verslagen, waardoor de ploeg van Erik ten Hag mag dromen van een herhaling van het seizoen 2018/19, waarin de halve finale van het toernooi werd bereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen