Weghorst keert terug in selectie na positieve test

1 november 2021, 23:48

VfL Wolfsburg kan weer een beroep doen op Wout Weghorst. De spits is hersteld na zijn positieve coronatest en keert terug in de wedstrijdselectie van de Duitsers in aanloop naar de Champions League-ontmoeting met RB Salzburg. Dat is een flinke opsteker voor Wolfsburg, dat alle zeilen moet bijzetten voor een verlengd verblijf in het toptoernooi.

Dat bevestigt Florian Kohfeldt, opvolger van de ontslagen Mark van Bommel bij Wolfsburg, op de voorbereidende persconferentie. Weghorst moest twee weken verplicht in quarantaine verblijven na een positieve coronatest. "Hij heeft weer met ons meegetraind en dat zag er goed uit. Voor nu moeten we even afwachten, want het lijkt me niet logisch dat hij al negentig minuten kan spelen. Daarin neem ik geen enkel risico."

"We hebben afgelopen weekend laten zien aanvallend ook zonder hem goed te kunnen zijn", doelt de coach op de 0-2 overwinning op bezoek bij Bayer Leverkusen. Weghorst miste ook de heenwedstrijd tegen RB Salzburg en de wedstrijd tegen SC Freiburg. In de tussentijd kreeg de Duitser Lukas Nmecha de voorkeur in de punt van de Wolfsburg-aanval.

Na drie speelronden in de Champions League bezet Wolfsburg de teleurstellende laatste plaats in poule G. De Duitsers pakten slechts twee punten, waardoor de achterstand op koploper Salzburg vijf punten bedraagt. Nummer twee Sevilla heeft echter pas drie punten, terwijl ook Lille twee punten heeft gescoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen