'Tottenham schakelt razendsnel en bereikt akkoord met coach'

'Tottenham schakelt razendsnel en bereikt akkoord met coach'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 november 2021 – Tottenham Hotspur heeft razendsnel gehandeld na het ontslag van Nuno Espirito Santo. De Spaanse coach kreeg maandagochtend zijn ontslag nadat hij dit weekend met 0-3 verloor van Manchester United en wordt opgevolgd door Antonio Conte, zo weten diverse bronnen in Engeland zeker.

De club is doorgeschakeld en heeft zelfs al een akkoord bereikt met de topcoach. Conte gaat voor achttien maanden tekenen in Londen en zal dus minimaal tot 2023 aan de topclub verbonden zijn. Volgens Sky Sports Italia zit de Italiaan momenteel in het vliegtuig en zal hij spoedig worden gepresenteerd. Conte moet de Spurs weer omhoog helpen.

Lees ook: Spurs ontslaat Nuno, Conte wordt waarschijnlijk opvolger

Conte speelde zelf jarenlang voor Juventus en stond bij die club ook drie seizoenen aan het roer. De Italiaan was tevens bondscoach van de nationale ploeg van zijn land en werkte tussen 2016 en 2018 bij Chelsea, dat onder zijn leiding de landstitel pakte. Dat kunstje herhaalde hij afgelopen jaar, toen hij Inter naar de titel leidde. Een verschil van inzicht voorkwam een langere samenwerking.

Het is niet uitgesloten dat Conte komende donderdag tegen Vitesse al voor de eerste keer op de bank zit. De topcoach gaat bij Tottenham Hotspur samenwerken met Steven Bergwijn.

Reacties

gerelateerd