Schreuder en Larsson volgen Koeman richting uitgang bij Barça

1 november 2021, 15:02   Bijgewerkt: 1 november 2021, 15:36

Henrik Larsson heeft duidelijkheid gegeven over zijn toekomst bij FC Barcelona. De assistent-trainer gaat de Catalaanse club in navolging van Ronald Koeman verlaten. Ook assistent Alfred Schreuder heeft in gesprek met Voetbal International aangegeven niet verder te gaan bij de Spaanse grootmacht.

Dat bevestigt Larsson maandag tegenover Sportbladet. De afgelopen dagen was het onduidelijk of de rol van de voormalig aanvaller in Camp Nou was uitgespeeld, al waren de voortekenen niet goed. Barça gaat schoon schip maken en Larsson maakt geen deel uit van de nieuwe plannen.

"Ik ben hier klaar en dat vind ik natuurlijk jammer, maar zo werkt het in deze branche. Veel meer heb ik er niet over te zeggen", aldus Larsson, die als (assistent-)trainer in eerder werkzaam is geweest bij Landskrona BoIS, Falkenbergs FF en Helsingborgs IF.

Xavi wordt naar het zich laat aanzien de nieuwe trainer van Barcelona, al wil zijn huidige club Al-Sadd hem niet zomaar laten gaan. Tot die tijd ziet Sergi Barjúan op de bank bij Barça. Afgelopen zaterdag debuteerde hij met een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen Deportivo Alavés.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen