The Times: Overmars verruilt Ajax niet voor Newcastle United

1 november 2021, 12:52

Marc Overmars gaat Ajax niet verruilen voor Newcastle United. Het gerenommeerde The Times heeft afgelopen weekend van een bron binnen de Engelse club te horen gekregen dat de 48-jarige Overmars de baan van technisch directeur niet krijgt.

De mogelijke overstap van Overmars naar Newcastle heeft de gemoederen de afgelopen tien dagen flink beziggehouden. De directeur voetbalzaken zou daadwerkelijk hebben gesproken met de Engelse club, maar nooit de eerste keuze zijn geweest. Overmars zelf zag een stap naar het puissant rijke Newcastle naar verluidt wel zitten.

Niet Overmars, maar een ander zal bij de club die is overgenomen door een investeringsmaatschappij uit Saoedi-Arabië het aankoopbeleid gaan uitzetten. Onder meer Jason Wilcox, hoofd jeugdopleiding van Manchester City, zou in beeld zijn. De namen van Ralf Rangnick, Paul Mitchell en Luis Campos zijn ook de revue gepasseerd.

Voor Ajax lijkt de berichtgeving uit Engeland goed nieuws. Overmars heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de successen van Ajax. Erik ten Hag werd ook gelinkt aan een overgang naar Newcastle, maar zou het niet zien zitten om het takenpakket van de onlangs ontslagen Steve Bruce over te nemen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen