'Recente ontwikkeling brengt V/d Beek dichter bij Barcelona'

1 november 2021, 10:33

De toekomst van Donny van de Beek ligt mogelijk bij FC Barcelona. Sport houdt er in elk geval rekening mee dat de Catalaanse club zich binnenkort bij Manchester United gaat melden voor de 24-jarige middenvelder.

Door de recente zaakwaarnemer-switch van Van de Beek acht de Spaanse krant het waarschijnlijker dat de (huur)transfer van de grond komt. De middenvelder van Manchester United brak onlangs met Guido Albers en behoort nu tot de stal van Ali Dursun. Dat is de zaakwaarnemer die Frenkie de Jong in de zomer van 2019 naar Barcelona bracht.

Het is niet de eerste keer dat Van de Beek in verband wordt gebracht met een overgang naar Barça. De middenvelder zou afgelopen zomer al zijn aangeboden bij de club die onlangs afscheid nam van Ronald Koeman. Volgens Sport wordt de situatie van Van de Beek bij Manchester United nauwlettend in de gaten gehouden door Barcelona. De Catalanen zijn nog op zoek naar een scorende middenvelder en Van de Beek voldoet aan dat profiel.

De kans is groot dat Van de Beek in januari (tijdelijk) vertrekt bij Manchester United. De voormalig speler van Ajax komt ondanks de beloftes van trainer Ole Gunnar Solskjaer nauwelijks aan spelen toe. In het huidige seizoen speelde hij slechts zes minuten in de Premier League. Volgens Engelse media staat Van de Beek ook in de belangstelling van Everton en Wolverhampton Wanderers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen