'Paris Saint-Germain overweegt contract Ramos te ontbinden'

1 november 2021, 10:33

Paris Saint-Germain vreest dat het aantrekken van Sergio Ramos een grote vergissing is geweest. Doordat de 35-jarige centrumverdediger maar blijft sukkelen met zijn fysieke gesteldheid, heeft hij nog geen minuut voor de Franse topclub gespeeld. Volgens Le Parisien overweegt PSG nu om de samenwerking vroegtijdig te beëindigen.

PSG nam Ramos afgelopen zomer transfervrij over van Real Madrid. De Spaanse verdediger werd met de nodige bombarie binnengehaald, maar op de achtergrond waren er zorgen over zijn fysieke problemen. Die zorgen zijn terecht gebleken, want vanwege kuitproblemen heeft Ramos zijn debuut voor de club uit Parijs nog niet kunnen maken. Al maanden kampt de routinier met klachten, waardoor hij ook nog niet is aangesloten bij de groepstraining.

Dat is voor PSG mogelijk reden rigoureus in te grijpen, aldus Le Parisien. Een ontbinding van het contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2023 zou tot de mogelijkheden behoren. Ramos is één van de grootverdieners in Parijs. Naar verluidt strijkt hij jaarlijks vijftien miljoen euro op. PSG heeft hem tot op heden dus al enkele miljoenen moeten betalen, zonder dat hij ook maar een keer op het veld is verschenen.

Bij monde van technisch directeur Leonardo ontkende PSG afgelopen vrijdag na de gewonnen wedstrijd tegen Lille OSC (2-1) dat men twijfelt over Ramos. "Het is de Spaanse pers die dat beweert. We wisten van tevoren alles al. We weten waar onze spelers zijn en wat er met ze aan de hand is", aldus de Braziliaan, die geen (r)entreedatum voor Ramos wilde prikken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen