Lionel Messi denkt nu al aan Barça-terugkeer na carrière

31 oktober 2021, 23:43

Lionel Messi wil na zijn carrière graag terugkeren bij FC Barcelona. De aanvaller vertrok deze zomer bij de Catalaanse grootmacht wegens de geldproblemen. De voetballer staat inmiddels onder contract bij Paris Saint-Germain, maar keert over een aantal jaar dus mogelijk terug in Nou Camp.

Dat vertelt de Argentijn in gesprek met Sport. "Ik heb altijd gezegd dat ik terug zou willen komen om de club te helpen, op wat voor manier dat ook is. Ik wil nuttig zijn en helpen, zodat het goed gaat met de club. Het lijkt me leuk om technisch secretaris te zijn, maar ik weet niet of ik die rol bij Barça kan krijgen", aldus de aanvaller, die inmiddels 34 jaar is en dus richting het einde van zijn voetballoopbaan gaat. Zijn contract loopt nog twee seizoenen door in Parijs.

Het belangrijkste is volgend Messi dat het goed gaat met de club waar hij twintig jaar speelde. Mogelijk komt er dus nog een periode bij de Catalaanse club, al zal dat niet meer als voetballer zijn. "Ik zou graag terugkeren naar de club om bij te dragen wat ik kan. Ik hou van Barcelona en ik hoop dat de club gezond blijft, verder kan groeien en bij de beste van de wereld blijft behoren."

Momenteel hoopt de aanvaller op successen met de club in Parijs. Maar dat gaat met vallen en opstaan. De Argentijn was onomstreden in Nou Camp en moet duidelijk nog wennen in het Parc des Princes. Tegen Lille OSC werd de aanvaller zelfs in de rust gewisseld, al was dat volgens zijn trainer Mauricio Pochettino vooral uit voorzorg. Desondanks was L'Équipe enorm kritisch op Messi, die een drie kreeg van de krant. 'Hij is in de 325 minuten die hij in de Ligue 1 heeft gespeeld nog geen enkele keer beslissend geweest met doelpunt of een assist.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen