Krul blundert: Norwich City wacht nog altijd op eerste zege

31 oktober 2021, 17:43

Tim Krul heeft zich zondagmiddag niet van zijn beste kant laten zien. De doelman blunderde bij de tweede treffer van Leeds United, waardoor zijn ploeg Norwich City op slechts twee punten blijft staan in de Premier League. De keeper heeft inmiddels al 25 doelpunten om zijn oren gekregen, terwijl zijn ploeggenoten nog maar drie keer zelf wisten te scoren.

Rodrigo probeerde het met een afstandsschot. Die poging leek een makkelijke prooi voor de Nederlander, maar hij liet de bal glippen. De score werd geopend door Raphina, die dit seizoen zoveel indruk maakt dat hij inmiddels international is van Brazilië. Andrew Omobamidele maakte gelijk voor Krul en zijn teamgenoten, maar het leverde dus geen tastbaar resultaat op.

Door de blunder van de doelman blijft Norwich de hekkensluiter van de Premier League. De ploeg promoveerde vorig seizoen naar het hoogste niveau, maar de kans is heel groot dat het slechts bij één jaar blijft. Na tien wedstrijden heeft de ploeg slechts twee punten gepakt. De onderste drie ploegen degraderen rechtstreeks in Engeland. De nummer zeventien, Leeds, heeft al acht punten meer gehaald.

Krul heeft dus geen goede indruk gemaakt, wat ook een probleem kan zijn voor zijn plek bij Oranje. Louis van Gaal koos de vorige interlandperiode voor vier keepers in zijn selectie, maar het is de vraag of de bondscoach daar weer voor kiest. Justin Bijlow, Joël Drommel en Mark Flekken zijn de concurrentie voor een plek onder de lat, al is Jasper Cillessen ook nog in beeld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen