'Grote twijfels bij PSG over algehele fitheid van peperdure Ramos'

'Grote twijfels bij PSG over algehele fitheid van peperdure Ramos'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 oktober 2021 – Sergio Ramos (35) was een van de grote blikvangers in de transferzomer van Paris Saint-Germain, maar de komst van de ervaren Spaanse centrale verdediger is vooralsnog een enorme deceptie geweest. In de Franse hoofdstad wordt er momenteel serieus aan getwijfeld of hij nog wel helemaal fit zal worden.

Dat schrijft de Franse krant L'Équipe althans. Inmiddels ruim honderd dagen na zijn presentatie bij PSG heeft Ramos nog geen minuut achter zijn naam staan, óók niet in oefenwedstrijden. Sterker nog: hij traint nog steeds niet altijd voluit mee bij de sterrenselectie van Mauricio Pochettino.

De lezing is dat Ramos met een kuitblessure kampt, maar inmiddels zijn er grote twijfels over zijn algehele fitheid en zijn revalidatie. Hij zou al meerdere spierblessures hebben gehad en telkens als een rentree aanstaande lijkt, komt er een terugval of nieuwe blessure, waardoor hij weer enkele weken uit de roulatie ligt. Naast kuitproblemen kampt(e) hij ook met blessures aan zijn knie.

Lees ookRamos is nog altijd niet fit, maar er gloort licht aan de horizon

De club komt inmiddels bijna wekelijks met een update over Ramos, maar volgens het betrouwbare Franse medium komen er steeds meer twijfels of hij nog wel helemaal fit en dan ook basisspeler kan worden bij PSG. In zijn laatste periode bij Real Madrid kampte hij immers ook al met ontzettend veel kleine blessures.

Als hij nooit meer op zijn oude niveau komt, zou financieel een ramp zijn voor de koploper van de Ligue 1, aangezien Ramos tot dusver al ruim drie miljoen euro heeft ontvangen aan salaris. In totaal kost de verdediger over zijn contract van twee seizoenen liefst 25 miljoen (!) euro aan loon en tekengeld.

gerelateerd