Allegri hard voor De Ligt en co: "Een team voor de middenmoot"

31 oktober 2021, 09:59   Bijgewerkt: 31 oktober 2021, 10:06

Juventus zit in een behoorlijke sportieve crisis. De Oude Dame verloor zaterdag de tweede Serie A-wedstrijd op rij en staat na elf duels op de zeer teleurstellende achtste plaats in de Italiaanse competitie. Toch is dat voor trainer Massimiliano Allegri allerminst een verrassende constatering, maar een afspiegeling van de huidige prestaties op het veld.

"Op dit moment zijn we een team voor de middenmoot van de Serie A en dat is heel schaamtevol", was de oefenmeester namelijk opmerkelijk eerlijk tegenover DAZN na de 2-1 nederlaag tegen Hellas Verona. Een week eerder ging het tegen Sassuolo (1-2) in eigen huis met dezelfde cijfers ook mis, waardoor er momenteel grote zorgen zijn in Turijn. 

"Het is zinloos om hier lang over te praten, we moeten vooral keihard aan het werk. Het gaat momenteel heel slecht op de ranglijst: we hebben slechts vijftien punten en we moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen", erkende Allegri. "Maar met een andere mentaliteit kunnen we hieruit komen."

Lees ookCrisis bij Juventus: Nedved woedend

Voor Matthijs de Ligt was het helemaal een vervelende avond, want de Nederlander zat ook nog eens negentig minuten op de bank bij Juve. En het belooft een slecht restant van dit seizoen: want de club uit Turijn eindigde nooit hoger dan de vierde plaats, als het seizoen zo slecht werd gestart als het huidige, zo berekende La Gazzetta dello Sport

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen