Bosz pakt drie belangrijke punten, Giakoumakis schlemiel Celtic

30 oktober 2021, 23:00

Olympique Lyon heeft zaterdagavond de aansluiting met de top van de Ligue 1 gevonden. De manschappen van Peter Bosz rekende in het eigen Parc Olympique Lyonnais af met de verrassende nummer twee RC Lens. Zodoende heeft Lyon inmiddels de vijfde plaats in handen.

Bosz zat halverwege op rozen voor eigen publiek. Na 25 minuten spelen schoot Karl Toko Ekambi een strafschop binnen en even later werd een treffer van Lens afgekeurd. Daarna was het de beurt aan Houssem Aouar, die vlak voor de thee voor de 2-0 zorgde. Daarmee leek er weinig aan de hand voor Lyon, al bleek dat in het tweede bedrijf niet waar te zijn.

Lens knokte zich namelijk terug in de wedstrijd en kwam via Arnaud Kalimuendo op 2-1. Verder dan die aansluitingstreffer kwamen de gasten echter niet en dat maakt de Ligue 1 niet bepaald spannender. Het verschil tussen koploper Paris Saint-Germain en achtervolger Lens is na twaalf wedstrijden al tien punten in het voordeel van de Parijzenaars.

Celtic - Livingston 0-0

In Schotland kreeg ex-VVV'er Giorgos Giakoumakis de uitgelezen mogelijkheid om Celtic naar drie punten en de koppositie te schieten. De Griek kreegn tegen Livingston in de blessuretijd een strafschop te nemen, maar faalde vanaf elf meter. Daarom kan concurrent en aartsrivaal Rangers FC zondagmiddag toeslaan en het gat met Celtic vergroten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen