Pasveer over Onana: "Ik moet gewoon lekker mijn ding doen"

30 oktober 2021, 21:15   Bijgewerkt: 30 oktober 2021, 21:21

Remko Pasveer keepte zaterdagavond op bezoek bij Heracles Almelo opnieuw een uitstekende wedstrijd namens Ajax. De doelman greep zijn kans na de blessure van Maarten Stekelenburg, maar krijgt er met de terugkerende Andre Onana een nieuwe concurrent bij. Daar is de goalie echter niet mee bezig.

"Ik heb de eerste dagen met Onana samengetraind en dat was prima", aldus Pasveer bij ESPN. "Hij liep al langer op de club en we hebben al vaker wedstrijden en situaties besproken. Hij is blij voor mij als het goed gaat, dat zegt hij tegen mij. We hebben leuke gesprekken dat gaat eigenlijk heel relaxed. De club heeft alleen gemeld dat Andre weer bij de groep komt. Ik moet lekker mijn ding doen en dat is het aan de trainer wat er gaat gebeuren."

Pasveer speelde uitstekende wedstrijden tegen Borussia Dortmund en PSV. Ook in Almelo verdedigde hij zijn doel op prima wijze. Toch was dat niet genoeg voor een driepunter. "Het was niet best van onze kant. Dit was niet wat de mensen van ons gewend zijn. We maakten te veel foutjes en waren ook slordig. Het is altijd gemakkelijk om dan te zeggen dat we geen zin hadden in deze wedstrijd. Dat is absoluut niet waar. We werken hard, maar vandaag zat het niet mee."

Erik ten Hag zal zich de komende tijd vooral bezighouden met zijn keuze onder de lat. Stekelenburg is de rest van het seizoen uitgeschakeld, terwijl Onana nu weer bij de selectie terugkeert na een maandenlange schorsing. Pasveer maakt op zijn beurt een goede indruk en lijkt voorlopig de voorkeur te krijgen. Eerder deze week haalde de F-Side van Ajax al hard uit naar Onana, die na dit seizoen zo goed als zeker vertrekt uit Amsterdam.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen