Danjuma ten onder tegen Cillessen, late domper voor Leipzig

30 oktober 2021, 20:30

Jasper Cillessen heeft met zijn Valencia CF na zeven wedstrijden zonder zege eindelijk weer eens gewonnen in La Liga. De ploeg van de Nederlandse doelman won in eigen stadion met 2-0 van buurman Villarreal CF. Zodoende is een nog grote crisis afgewend door de club uit Valencia.

In het Estadio Mestalla begonnen twee Nederlanders in de basis. Cillessen hield zijn doel schoon bij de gastheer, terwijl Arnaut Danjuma namens de bezoekers weinig potten kon breken. Het duurde wel even voordat de fans van Valencia konden juichen. Twee minuten voor de rust was het Hugo Guillamón, die Valencia op een 1-0 voorsprong zette.

Na de thee werd Danjuma op een gele kaart getrakteerd en kon Valencia in het laatste kwartier de wedstrijd definitief naar zich toe trekken. Na een overtreding van Raúl Albiol gooide Carlos Soler het duel vanaf de strafschopstip op slot. Voor zowel Valencia (9e) als Villarreal (13e) is er de komende weken echter nog genoeg werk aan de winkel.

Eintracht Frankfurt - RB Leipzig 1-1

Leipzig heeft op zijn beurt op de valreep twee punten verspeeld bij Eintracht Frankfurt van invaller Sam Lammers. De ploeg van trainer Jesse Marsch leek lange tijd op weg naar een 0-1 zege, maar in extremis werd een treffer van Yussuf Poulsen nog weggepoetst door Tuta: 1-1. Frankfurt (15e) pakt zo een belangrijk punt, terwijl Leipzig (8e) de aansluiting met de top mist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen