Crisis Juventus compleet na nieuwe dubbelslag Simeone

30 oktober 2021, 19:56

Juventus heeft voor de derde keer op rij niet weten te winnen in de Serie A. De Italiaanse grootmacht ging na een gelijkspel bij Internazionale en een verrassende nederlaag tegen Sassuolo pijnlijk onderuit in Verona. Daar bleek Hellas Verona namelijk met 2-1 te sterk.

De bezoekers begonnen dramatisch in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi en keken na veertien minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. Net als vorige week tegen Lazio (4-1 overwinning) was de hoofdrol bij die treffers weggelegd voor Giovanni Simeone. De zoon van Diego Simeone was tegen Lazio al goed voor vier doelpunten en scoorde tegen Juventus ook twee keer.

Bij de 1-0 was de aanvaller er als de kippen bij om de rebound tegen de touwen te jagen. Wojciech Szczesny wist Antonin Barak nog van scoren af te houden, maar was in tweede instantie kansloos. Daarna maakte Simeone op fantastische wijze de 2-0. Met een geweldige uithaal liet hij doelman Szczesny voor de tweede keer in korte tijd kansloos.

Juventus, dat de gehele wedstrijd zonder de gepasseerde Matthijs de Ligt speelde, moest diep gaan om het duel nog spannend te maken. Invaller Weston McKennie tekende met een knal nog voor de aansluitingstreffer, maar die kwam te laat. Door de nederlaag is Juventus na elf wedstrijden met slechts vijftien punten terug te vinden op de teleurstellende negende plek.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen