Schmidt ziet Götze wegvallen en gooit opstelling PSV overhoop

30 oktober 2021, 15:46

Roger Schmidt heeft de opstelling van PSV voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente bekendgemaakt. De Duitse oefenmeester gooit zijn basiself ten opzichte van de oorwassing tegen Ajax (5-0) overhoop. Mario Götze is de meest opvallende afwezige bij de Eindhovenaren.

De Duitse aanvallende middenvelder is ziek en ontbreekt in de wedstrijdselectie. Schmidt kiest ervoor om de afwezigheid van Götze op te vangen door Marco van Ginkel een meer aanvallende rol te geven. Olivier Boscagli vervangt Van Ginkel op de positie van controlerende middenvelder, waardoor Armando Obispo in het centrum naast André Ramalho plaatsneemt.

Phillipp Mwene en Armindo Bruma zijn gepasseerd door Schmidt. Mwene wordt op de rechtsbackpositie vervangen door Jordan Teze, terwijl Yorbe Vertessen de voorkeur krijgt boven Bruma. Opvallend is dat Carlos Vinícius, die tot op heden weinig indruk maakt, zijn basisplaats behoudt. Noni Madueke en Cody Gakpo moeten de wedstrijd vanwege blessureleed aan zich voorbij laten gaan.

De ontmoeting met Twente zou voor PSV een weerzien met Lars Unnerstall betekenen, maar de Duitse doelman is in aanloop naar de wedstrijd in het Philips Stadion geblesseerd geraakt. Hij wordt onder de lat vervangen door de 23-jarige Jeffrey de Lange, die zodoende zijn debuut maakt in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen