Slot legt uit waarom hij zo blij is met De Wolf als assistent

30 oktober 2021, 13:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot is blij dat John de Wolf ervoor heeft gekozen om zijn contract bij Feyenoord te verlengen. De 58-jarige assistent-trainer zette donderdag zijn handtekening onder een verbintenis die hem nog jaren bij de Rotterdamse club houdt. De Wolf ligt nu tot de zomer van 2025 vast in De Kuip.

Het betekent dat Slot, mocht hij lang aanblijven, nog wel even met De Wolf zal samenwerken. "Als je bij deze club komt is het fijn als er iemand in de staf zit die al langere tijd bij Feyenoord zit, die je wegwijs maakt als trainer en die je het goede gevoel van de club geeft als je nieuw bent", aldus de hoofdtrainer in gesprek met De Telegraaf.

Slot heeft zich hard gemaakt voor den contractverlenging. "Voor mij als coach is het prettig dat hij ontzettend loyaal is en een heel fijne kerel is om in je omgeving te hebben", zegt Slot, die met De Wolf iemand in zijn staf heeft die zijn mening durft te uiten. "John heeft een eigen mening en die geeft hij ook… Maar dat waardeer ik en hij heeft een belangrijke rol voor de verdedigers én voor onze standaardsituaties, waarmee we vooral begin dit seizoen heel succesvol waren."

Eerder liet technisch directeur Frank Arnesen weten heel tevreden te zijn met De Wolf. "Hij is een clubman in hart en nieren die sinds zijn toevoeging aan de technische staf, in het najaar van 2019, heeft laten blijken dat hij van enorm veel toegevoegde waarde is zowel op het trainingsveld als in de kleedkamer. Logisch dus dat we hem langer aan ons willen binden. We zijn maar wat blij dat hij nog drie jaar bij ons blijft", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen