Zware onvoldoende voor Messi: 'Hij was gewoon slecht'

Zware onvoldoende voor Messi: 'Hij was gewoon slecht'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 oktober 2021 – Nee, ook tegen Lille OSC liet Lionel Messi niet zien wat hij in huis heeft. Weer speelde de Argentijnse ster een teleurstellende wedstrijd in het shirt van Paris Saint-Germain. L'Equipe, de befaamde Franse sportkrant, beoordeelt het optreden van Messi met een 3.

In Parijs begint men stilaan ongeduldig te worden met Messi, stelde L'Equipe al in aanloop naar het duel met Lille. De Argentijn was in de Franse competitie nog niet direct betrokken bij een doelpunt en daar kwam vrijdagavond geen verandering in. Messi werd halverwege de topper zelfs gewisseld. Uit voorzorg, zo bleek later.

Maar door de Franse sportkrant wordt hij niet gespeeld. 'Was hij volledig hersteld van zijn blessure? Nee, maar hij was gewoon slecht', wordt er over Messi geschreven. 'Hij is in de 325 minuten die hij in de Ligue 1 heeft gespeeld nog geen enkele keer beslissend geweest met doelpunt of een assist. Het moet pijn doen dat hij werd vervangen door Mauro Icardi.'

Messi was volgens L'Equipe samen met Georginio Wijnaldum de slechtste man van het veld. De Nederlandse middenvelder kreeg weer een kans in de basis, maar slaagde er niet in het vertrouwen van zijn trainer terug te betalen. Ook Wijnaldum krijgt een zware onvoldoende (3) van de krant, die deze week onthulde dat de integratie van de middenvelder wordt belemmerd door de Zuid-Amerikaanse enclave bij PSG.

Reacties

gerelateerd