Zaakwaarnemer Eriksen reageert op mededeling Inter

30 oktober 2021, 09:02

Martin Schoots, de zaakwaarnemer van Christian Eriksen, heeft een reactie gegeven op de passage in het jaarverslag van Internazionale over de Deense middenvelder. De club staat ervoor open om de 29-jarige Eriksen te verkopen omdat hij vanwege zijn inwendige defibrillator dit seizoen niet meer mag voetballen in Italië.

Eriksen kreeg afgelopen zomer de defibrillator aangemeten nadat hij tijdens het EK werd getroffen door een hartstilstand. Inter bevestigde deze week dat de middenvelder met dat apparaatje niet mag spelen in de Serie A en een winters vertrek derhalve tot de mogelijkheden behoort.

Dat ligt volgens Schoots allemaal wat genuanceerder. "Alle spelers hebben een boekwaarde. En aangezien Eriksen contractueel aan de club gebonden is, heeft hij technisch gezien ook nog een boekwaarde. Dat is alles wat er wordt gezegd. Het is een boekhoudkundige kwestie en heeft niets te maken met Christian zelf", laat de zaakwaarnemer weten aan TV2.

Het is vooralsnog onduidelijk of Eriksen ooit nog terugkeert op het voetbalveld. "Het gaat goed met Christian. Hij brengt veel quality time door met zijn gezin en is in topvorm. Als er nieuws is, dan wordt dat gecommuniceerd", besluit Schoots.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen