Feyenoord-verdediger Senesi krijgt eigen documentaire

29 oktober 2021, 20:20

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi (24) heeft een eigen documentaire gekregen in Argentinië. De achterhoedespeler laat in El Gladiador, die vrijdag in première is gegaan, zien wie hij is, wat hij wil bereiken en ook waar zijn toekomst ligt. De Argentijn vertelt onder meer dat hij zijn loopbaan wil afsluiten bij San Lorenzo, die club waar hij doorbrak in het betaalde voetbal.

Dat deed hij in de Argentijnse documentaire die gelanceerd is. De verdediger gaf desgevraagd aan dat hij zichzelf zijn loopbaan wel ziet afsluiten in Argentinië. "En dan denk je het eerst aan San Lorenzo", erkent Feyenoorder Senesi, die vooralsnog overigens nog niet aan een stap naar Zuid-Amerika wil denken. "Mijn doel is eerst om in Europa te spelen, een volgende stap te zetten in mijn loopbaan en grote prijzen winnen."

In De Telegraaf lichtte Senesi ook de titel 'El Gladiador' van de documentaire toe. Dat heeft volgens hem niet zoveel met zijn speelstijl te maken. "Dat heeft te maken met het feit dat ik altijd maar wil doorgaan, met alles wat ik doe. Ik wil altijd blijven vechten. In deze documentaire wil ik laten zien wat ik heb moeten doormaken om te komen waar ik nu ben. Om te laten zien hoe moeilijk dat soms was."

Lees ookVan Hanegem over Senesi: "Het is vaak ook concentratie"

De Feyenoorder kende in Nederland bijvoorbeeld ook een moeizame start, maar heeft inmiddels veel indruk gemaakt in De Kuip en is een van de belangrijkste kandidaten om een mooie transfersom in de kas te brengen van Feyenoord. Tot dusver kwam de jeugdinternational van Argentinië tot 81 officiële wedstrijden in De Kuip, waarin hij zevenmaal scoorde en zes assists gaf. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen