Harde kern Ajax keert zich duidelijk tegen 'Judas' Onana

29 oktober 2021, 19:06   Bijgewerkt: 29 oktober 2021, 19:11

Ajax-keeper Andre Onana traint vanaf deze week weer mee met de A-selectie van Erik ten Hag. De Kameroener kan vanaf 4 november ook weer wedstrijden gaan spelen voor de hoofdmacht van de Amsterdammers. Maar de keeper hoeft niet op een warm welkom te rekenen vanaf de F-Side, de harde kern van Ajax, dat stelt dat goalie geen deel meer zou moeten uitmaken van de A-selectie.

In een duidelijk statement maakt de supportersgroepering van Ajax vrijdag namelijk duidelijk dat de doelman zich niet bepaald populair heeft gemaakt door na zijn dopingschorsing niet bij tekenen. De goalie gaat zeer waarschijnlijk aan het einde van dit seizoen transfervrij weg uit de Johan Cruijff Arena, iets dat hem niet in dank aangenomen wordt.

'We bleven je allemaal steunen terwijl jij zelf zo'n ontzettend domme fout had gemaakt. De club heeft je zelfs meerdere malen een verbeterd contract aangeboden terwijl je al maanden geen wedstrijdminuten had gemaakt', staat te lezen in het statement over de tijd van de dopingschorsing van Onana. De F-side spreekt van een 'mes in de rug' van Ajax door niet bij te tekenen.

'Helaas moeten we hieruit concluderen dat je een ontzettende Judas bent en dat kunnen en zullen we je niet vergeven. Jij zal voortaan thuishoren in het rijtje Kenneth Vermeer, Mino Raiola en Wesley Sneijder', staat te lezen op de website. Volgens het gedeelte van de harde kern van Ajax hoeft de keeper geen wedstrijden meer te spelen bij de koploper van Nederland.

 

Lees ookAjax maakte fout rond Onana: "Ze vonden het wel prima"

'Hierbij willen wij je alvast meegeven dat wij jou niet meer in wedstrijdverband hoeven te zien voor Ajax en mocht dit wel gebeuren, dan zullen we je uiteraard niet steunen. Hiervoor ben je veel te ver gegaan. Wij zien nog liever een keeper met mindere kwaliteiten dan iemand met de persoonlijkheid van een rat', aldus de fans, die Onana oproepen zelf afscheid te nemen van het lidmaatschap van de A-selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen