Union Berlin moet tegen Feyenoord twee tribunevakken sluiten

29 oktober 2021, 11:53

Union Berlin moet volgende week donderdag tijdens de ontmoeting met Feyenoord in de Conference League twee tribunevakken gesloten houden. De UEFA heeft de Duitse club gestraft voor incidenten in de thuiswedstrijd tegen Maccabi Haifa.

Op 30 september, toen Union Berlin en Maccabi Haifa elkaar troffen, klonken antisemitische leuzen in het Stadion An der alten Försterei. Ook zou een supporter de Hitlergroet hebben gebracht. De Duitse politie doet bovendien onderzoek naar een fan die een Israëlische vlag zou hebben geprobeerd aan te steken met een aansteker.

In vakken 13 en 14 van het Union Berlin-stadion mogen tegen Feyenoord geen supporters plaatsnemen. In plaats daarvan wordt de Duitse club verplicht om een groot spandoek met daarop #NoToRacism en het UEFA-logo op te hangen.

Union Berlin en Feyenoord treffen elkaar volgende week donderdag voor de tweede keer. Vorige week, toen de clubs het in De Kuip tegen elkaar opnamen, won de Rotterdamse club met 3-1. Feyenoord gaat in Groep E van de Conference League aan kop met zeven punten uit drie duels. Union Berlin staat met drie punten laatste.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen