Inter overweegt Eriksen te verkopen en verlangt geld van de UEFA

29 oktober 2021, 10:07   Bijgewerkt: 30 oktober 2021, 08:26

Internazionale staat er voor open om Christian Eriksen te verkopen, dan wel elders te stallen. De Deense middenvelder mag vanwege zijn inwendige defibrillator, die hij kreeg aangemeten na zijn hartstilstand afgelopen zomer tijdens het EK, niet meer spelen in de Serie A.

Het is al maanden oorverdovend stil rondom Eriksen. De Deense middenvelder mag sinds deze maand weer voorzichtig trainen, maar het is onduidelijk of hij ooit nog terugkeert op het voetbalveld. Een comeback in het shirt van Inter lijkt in elk geval uitgesloten.

In een donderdag verstuurd persbericht heeft Inter iets meer duidelijkheid verschaft over de situatie van Eriksen. De club bevestigt dat Eriksen vanwege zijn medische hulpmiddel niet in Italië mag spelen, maar dat de Deen in een ander land mogelijk wel weer voetballer kan zijn. Derhalve overweegt de Italiaanse club om hem te verkopen aan een buitenlandse club.

Ondertussen verwacht Inter door de UEFA te worden gecompenseerd omdat Eriksen zijn hartstilstand kreeg tijdens een toernooi dat werd georganiseerd door de Europese voetbalbond. Volgens de Italiaanse club vertegenwoordigde Eriksen voor het EK een waarde van 18,3 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen