Pjanic ontkent sneer naar Koeman: 'Uit de context gehaald'

29 oktober 2021, 09:04

Miralem Pjanic ontkent dat hij de bij FC Barcelona ontslagen Ronald Koeman een trap na heeft willen geven. De Bosnische middenvelder plaatste donderdag een Instagram Story met de tekst 'Know when to let that shit go'.

Dat deed hij een halve dag nadat Barcelona had bekendgemaakt dat Koeman op straat was gezet. Zoals bekend heeft Pjanic het niet op de Nederlandse trainer. De Bosniër kwam onder Koeman weinig aan spelen toe bij Barcelona. Afgelopen zomer werd Pjanic door Besiktas uit zijn lijden verlost. Tot het einde van het seizoen speelt de middenvelder op huurbasis voor de Turkse club.

Ondanks dat Pjanic bepaald geen fan is van Koeman, had zijn donderdag geplaatste Instagram Story niets te maken met het ontslag van de trainer. 'In een wereld waarin iedereen aan zijn scherm is gekluisterd, is het heel eenvoudig om iemand verkeerd te citeren en iets uit de context te halen', begint Pjanic in een follow-up.

'Gedurende mijn carrière heb ik nooit opzettelijk, indirect of direct, iemand kwaad willen doen. Ik ben opgevoed om iedereen te respecteren en ik ben van plan om dat op alle mogelijke manieren te blijven doen. Ik wens Ronald Koeman veel succes in zijn verdere carrière', aldus Pjanic, die in de afgelopen maanden wel enkele keren zijn onvrede uitte over de manier waarop hij in Barcelona is behandeld door Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen