'Zuid-Amerikanen hinderen integratie Wijnaldum bij PSG'

29 oktober 2021, 08:41

Het Franse avontuur van Georginio Wijnaldum is vooralsnog geen doorslaand succes. L'Equipe denkt te weten waarom de dertigjarige Nederlandse middenvelder vooralsnog niet echt kan aarden bij Paris Saint-Germain.

De Franse sportkrant schrijft dat het Zuid-Amerikaanse contingent van PSG de integratie van Wijnaldum belemmert. De spelers zouden zich zorgen maken over de concurrentie die de van Liverpool overgekomen Wijnaldum vormt voor hun maatje Leandro Paredes, een Argentijn. Beide spelers kunnen op dezelfde positie uit de voeten.

De selectie van Paris Saint-Germain kent een hoop Zuid-Amerikaanse spelers. Onder meer Marquinhos, Rafinha, Ángel Di María, Mauro Icardi, Neymar en Lionel Messi komen uit hetzelfde continent als Paredes. Bovendien staan bij PSG een hoop spelers onder contract die Spaans of Portugees spreken.

Wijnaldum liet zich tijdens de afgelopen interlandperiode ontvallen dat hij nog niet echt gelukkig is bij Paris Saint-Germain. De middenvelder komt in de Franse hoofdstad minder aan spelen toe dan hij had gehoopt. In alle competities kreeg Wijnaldum tot nu toe in veertien wedstrijden. Slechts zes keer was hij basisspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen