'Gefrustreerde Coman wilde kleedkamer bestormen na nederlaag'

28 oktober 2021, 18:50

Bayern München en een monsteruitslag, vaak kijken de mensen er niet meer van op. Maar woensdagavond ging de ploeg uit het zuiden van Duitsland zelf met ruime cijfers ten onder (5-0) in het bekertoernooi. Kingsley Coman is dat niet gewend en kon dan ook niet met de situatie omgaan. Hij wilde na de wedstrijd de kleedkamer van tegenstander Borussia Mönchengladbach bestormen.

Drie man moesten hem tegenhouden en kalmeren, schrijven Bild en Sport1. Teampsycholoog Maximilian Pelka, hoofd fitness Holger Broich en scout Marco Neppe wisten de Franse aanvaller tot bedaren te brengen. Hij zou de aanvaring hebben gezocht met Borussia-aanvaller Rami Bensebaini. Het duo kreeg het binnen de lijnen al meerdere keren met elkaar aan de stok en die ruzie ging dus buiten het veld verder. Direct na het laatste fluitsignaal zochten ze elkaar al op, maar toen konden de spelers ook uit elkaar gehouden worden door ploeggenoten.

Lees ook: Bayern lijdt grootste nederlaag ooit in Duitse beker

Bayern leed bij Gladbach de grootste nederlaag in 43 jaar. Trainer Julian Nagelsmann zag zijn ploeg bij rust al met 3-0 achterstaan en die klap kwam het team niet meer te boven. Sterker nog, na de pauze werd de nederlaag nog een stuk pijnlijker. Het betekent dat de ploeg de bekerwinst sowieso kan vergeten dit seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen