Bergwijn nog niet de oude na blessure: 'Een gênante mispeer'

28 oktober 2021, 17:17

Steven Bergwijn zag Tottenham Hotspur in de League Cup met 0-1 winnen van Burnley, maar bij de aanvaller zal de feestvreugde niet overheerst hebben. De aanvaller speelde een matige wedstrijd, werd gewisseld en krijgt dan ook harde kritiek van de Engelse pers.

De aanvaller was uitstekend aan het seizoen begonnen en had een basisplaats veroverd bij trainer Nuno Espirito Santo, tot een enkelblessure hem aan de kant hield. In de Conference League-wedstrijd tegen Vitesse mocht de aanvaller starten en ook nu stond hij vanaf de aftrap binnen de lijnen. Maar hij kon het vertrouwen van de oefenmeester niet terugbetalen met een glanzend optreden.

Football.Londen beoordeelt zijn optreden dan ook met een 4 als rapportcijfer. 'Hij speelde vanaf zijn favoriete linkerkant, maar zijn eindpass liet het in de openingsfase afweten en hij raakte een volley totaal verkeerd. Het wilde gewoon niet lukken voor hem', was het duidelijke commentaar. The Guardian verwees ook naar de mislukte inzet: 'Bergwijn had ongetwijfeld de juiste intentie uit een voorzet van Emerson, maar de volley werd een gênante mispeer, tot grote vreugde van de Burnley-fans.'

Het was slechts een van de vele mislukte acties, stelt The London Evening Standard. 'Hij nam telkens de verkeerde beslissingen en had geen enkele impact, voor hij werd gewisseld. Het hielp ook niet mee dat hij telkens moest vechten om de lange bal.' Na 66 minuten moest de Nederlander plaatsmaken voor Heung Min-Son. Twee minuten later scoorde aanvaller Lucas Moura de enige treffer van de wedstrijd, waardoor Spurs doorbekert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen