'Liverpool ziet in door Ajax misgelopen Sulemana nieuwe Salah'

28 oktober 2021, 10:29

Ajax was deze zomer lang op weg om Kamaldeen Sulemana binnen te halen, maar werd uiteindelijk afgetroefd door Stade Rennes. Wellicht zal directeur voetbalzaken Marc Overmars zich nog weleens achter zijn oor krabben over die transfer, want de negentienjarige Ghanees maakt ontzettend veel indruk en is daardoor zelfs op de radar gekomen van Liverpool.

Volgens The Liverpool Echo is men bij The Reds bezig om te kijken naar de opvolgers voor Roberto Firmino, Sadio Mané en Mohamed Salah, aangezien het drietal al tegen de dertig loopt. Diogo Jota werd reeds binnengehaald, maar naast Karim Adeyemi (RB Salzburg), Jeremy Doku (Stade Rennes) en Federico Chiesa (Juventus) zou ook Sulemana nadrukkelijk op het lijstje staan om naar Liverpool te komen.

Het medium stelt dat er veel gelijkenissen zijn te zien tussen Sulemana en Liverpool-uitblinker Salah. Afgelopen zomer zou de Engelse topclub ook al voorzichtige interesse hebben gehad, maar ging de buitenspeler nadat Ajax de overgang niet rondkreeg uiteindelijk naar Stade Rennes.

Kijk terug: 'Ajax-target' Sulemana scoort binnen kwartier voor Rennes

Sulemana maakte in zijn eerste vijftien officiële wedstrijden voor de Franse club al vijf treffers en gaf eveneens een assist. Zijn eerste, ook nog eens heel fraaie treffer, maakte hij ook nog eens binnen veertien minuten. Bovendien is er geen speler in de Europese topcompetities met meer succesvolle dribbels dan Sulemana (36). Met zijn goede optredens heeft hij momenteel de vijfde plaats ingenomen met Stade Rennes in de Ligue 1.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen