Fortuna, Go Ahead, NEC en Sparta bekeren verder

Fortuna, Go Ahead, NEC en Sparta bekeren verder

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 oktober 2021 – Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles, NEC en Sparta Rotterdam hebben zich woensdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB Beker. Zij rekenden af met tegenstanders die uitkomen in de Eerste Divisie of het amateurvoetbal.

Fortuna Sittard - TOP Oss 3-0
Voor de ploeg van trainer Sjors Ultee werd het een probleemloze avond. Halverwege de eerste helft leidde Fortuna dankzij doelpunten van Mats Seuntjens en George Cox al met 2-0 tegen de nummer tien van de Keuken Kampioen Divisie. Na rust maakte Cox zijn tweede van de avond.

Almere City FC - Go Ahead Eagles 0-2
Go Ahead Eagles trof met Almere City FC ook een club uit de Keuken Kampioen Divisie. Luuk Brouwers, die afgelopen weekend tegen Vitesse (1-2) de winnende maakte, mocht na een kwartier aanleggen van elf meter en faalde niet. Iñigo Córdoba prikte in de tweede helft na een klutssituatie de 0-2 binnen.

Capelle - NEC 0-3
NEC liet zich in Capelle aan den IJssel niet verrassen door de plaatselijke hoofdklasser. Elayis Tavsan leidde met een doelpunt na drie minuten de zege in. De aanvaller verdubbelde vlak voor rust de marge, waarna Ole Romeny na een uur de wedstrijd in het slot gooide.

GVVV - Sparta Rotterdam 0-2
In Veenendaal had Sparta het lastig. Pas in de tweede helft trok de Eredivisionist de wedstrijd naar zich toe. Mario Engels tekende na een uur voor de bevrijdende openingstreffer, Vito van Crooij maakte vlak voor tijd aan einde aan de laatste twijfel.

gerelateerd