Verbeek bungelt onderin met Almere: "Geen kwestie van wennen"

27 oktober 2021, 19:40

Gertjan Verbeek werd afgelopen zomer aangesteld door Almere City om de ploeg mee te laten strijden om promotie, maar de ambitieuze Flevolanders stellen vooralsnog flink teleur. De ploeg van Verbeek pakte in de eerste twaalf speelronden pas negen punten en verloren al vier wedstrijden op rij. Toch is Verbeek voorlopig nog strijdbaar.

Verbeek hoopt dat zijn ploeg snel de weg omhoog kan inzetten. "Het is geen kwestie van wennen in elk geval. Het is eind oktober, dan zou het wel heel lang duren allemaal", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "In de basis is de club niet anders dan de clubs waar ik heb gewerkt. Ik ben hier in een prima organisatie terechtgekomen met een goede, jonge spelers. Maar die moeten wel nog stappen maken. En hier geldt net als bij alle andere clubs: op een gegeven moment moeten we natuurlijk wel gaan winnen."

Verbeek focust zich woensdag vooral op de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "Het gaat niet goed maar in de Keuken Kampioen Divisie kan er altijd nog van alles gebeuren met al die nog te winnen periodekampioenschappen. En de beker is toch weer een andere competitie."

Almere City heeft na het vertrek van clubtopscorer Thomas Verheydt veel aan kwaliteit moeten inveleren. Dat is zichtbaar bij een blik op de stand. De achterstand op koploper FC Volendam bedraagt nu al achttien punten. Verbeek en consorten wisten pas één wedstrijd te winnen deze Keuken Kampioen Divisie-campagne.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen