'Conflict bij Barça: Schreuder heeft aanvaring met fysio'

27 oktober 2021, 16:32

Alfred Schreuder is woensdagochtend tijdens de training van FC Barcelona gebotst met fysiotherapeut Juano Brau, zo meldt het Spaanse AS. Reden van de confrontatie is de blessure van toptalent Pedri, die met een hamstringblessure voorlopig aan de kant staat.

Pedri raakte afgelopen september in de Champions League tegen Benfica geblesseerd, maar keerde afgelopen week al terug op het trainingsveld. Dat bleek te vroeg, want de achttienjarige spelmaker zit nu opnieuw in de ziekenboeg. Pedri is de komende drie weken sowieso niet inzetbaar. meldde de club eerder al. 

Lees ook: Opnieuw gigantische domper voor Koeman bij Barça

Assistent-coach Schreuder en zijn collega Ronald Koeman zouden niet tevreden zijn met het optreden van de fysiotherapeut, die een negatieve rol speelde in de revalidatie van het supertalent. Pedri werd veel te vroeg weer teruggestuurd naar het trainingsveld. Het leidde tot veel irritatie bij Schreuder, die Brau aanwees als schuldige. Het duo gaat nog deze week met voorzitter Joan Laporta om tafel om de ruzie uit te praten.

FC Barcelona hervat woensdagavond La Liga met een uitwedstrijd tegen Rayo Vallecano. De ploeg van Koeman stelt voorlopig flink teleur en bezet slechts de negende plaats in de competitie. Ook in de Champions League moeten alle zeilen worden bijgezet in strijd om overwintering.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen