'Inter denkt aan nieuwe back, Dumfries valt zwaar tegen'

27 oktober 2021, 12:23

Denzel Dumfries maakt voorlopig weinig indruk als speler van Inter. De Italiaanse landskampioen betaalde afgelopen zomer liefst 12,5 miljoen euro om de uitblinker van het afgelopen EK los te weken bij PSV, maar is er nog niet in geslaagd om een basisplaats af te dwingen. Tijdens zijn invalbeurten zijn het bovendien vooral zijn tekortkomingen die opvallen.

Dumfries krijgt in Italië steeds vaker het verwijt dat zijn techniek en balbehandeling te matig is voor een topclub als Inter. Fans en media zien Dumfries niet als geschikte opvolger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Achraf Hakimi, die met zijn techniek en aanvalsdrang een belangrijke rol speelde in de eerste landstitel van de topclub sinds 2010.

La Gazzetta Dello Sport bericht woensdagochtend dat Inter nu al nadenkt over een alternatief. De reserverol van Dumfries in de topper tegen Juventus (1-1), waarin Matteo Darmian de voorkeur kreeg, was veelzeggend. Nahitán Nandez (Cagliari) en Bartosz Bereszynski (Sampdoria) staan volgens de Italiaanse krant op een lijst met betaalbare alternatieven.

In de eerste negen competitiewedstrijden namens zijn nieuwe ploeg kreeg Dumfries pas twee keer een basisplaats. In slechts 273 minuten was hij goed voor één assist. In de Champions League stond de voormalig PSV-captain al wél twee keer aan de aftrap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen