'Overmars naar Newcastle, Ten Hag weigert megasalaris'

27 oktober 2021, 12:53

Marc Overmars gaat Ajax verlaten voor het avontuur bij Newcastle United, zo weet De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. De technisch directeur van Ajax moet bij The Magpies leiding gaan geven aan een megaproject, dat aan de hand van miljardeninvesteringen moet leiden tot een plek in de mondiale voetbaltop. Overmars heeft echter al direct een teleurstelling te verwerken gekregen.

De Daily Mail wist eerder namelijk al te melden dat Erik ten Hag het avontuur in Engeland niet ziet zitten. De succescoach van Ajax prefereert een langer verblijf in Amsterdam en wordt dus niet de opvolger van de ontslagen Steve Bruce. Newcastle United moet de focus daardoor verleggen naar een andere toptrainer. Daarvoor zijn al diverse kandidaten in beeld.

Ten Hag gaat daarmee niet in op de verleiding van het grote geld uit Engeland. De toekomstige topclub schotelde Ten Hag namelijk een jaarsalaris van liefst dertien miljoen euro voor. Daarmee zou hij op Pep Guardiola (Manchester City) en Jürgen Klopp (Liverpool) na de best betaalde coach van de Premier League zijn en onder meer Thomas Tuchel en Ole Gunnar Solskjaer achter zich laten.

Overmars stond met meerdere kandidaten op de verlanglijst van Newcastle United, maar heeft zelf al besloten dat hij de overstap naar Engeland wil maken. In de Premier League krijgt hij als director of football de kans om een sterrenformatie te bouwen. Momenteel bezet Newcastle United de teleurstellende negentiende plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen