Opnieuw gigantische domper voor Koeman bij Barça

27 oktober 2021, 13:22

Ronald Koeman kan woensdagavond tegen Rayo Vallecano niet beschikken over supertalent Ansu Fati. De achttienjarige smaakmaker keerde deze maand na lange afwezigheid terug in de hoofdmacht, maar heeft opnieuw een terugslag te verwerken gekregen. Pijn aan zijn knie verhindert speelminuten op bezoek in Madrid.

Dat meldt de club op Twitter. Het is niet duidelijk hoe lang Fati buitenspel staat. De achttienjarige steraanvaller raakte elf maanden geleden geblesseerd aan zijn knie en kreeg sindsdien diverse tegenslagen te verwerken. Fati keerde deze maand terug in de wedstrijdselectie en luisterde dat direct op met twee doelpunten, maar moet nu opnieuw toekijken.

Na de wedstrijd tegen Real Madrid waren er al zorgen over de fitheid van Fati. Zijn afwezigheid is de volgende domper voor Ronald Koeman. Hij kan sowieso al geen beroep doen op middenvelders Frenkie de Jong en Pedri, die met hamstringklachten kampen. Ook Ronald Araujo en Ousmane Dembélé zijn woensdagavond niet van de partij.

Zonder het afwezige vijftal hoopt FC Barcelona de weg omhoog weer in te zetten. De Spaanse grootmacht staat momenteel op de teleurstellende negende plaats in Spanje. Afgelopen weekend was Real Madrid nog met 1-2 te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen