'FC Barcelona waagt met 'een grote operatie' poging bij Dembélé'

26 oktober 2021, 10:21

FC Barcelona gaat in de komende maand alles op alles zetten om het contract van Ousmane Dembélé (24) te verlengen. De Catalaanse grootmacht geeft zichzelf nog tot eind november om te kijken of de aflopende verbintenis van de Franse aanvaller open te breken en zo een transfervrij vertrek in de komende zomer te voorkomen.

Dat weet El Mundo Deportivo althans. De krant spreekt van een 'grote operatie' om Dembélé te behouden voor de club, ondanks alle financiële moeilijkheden. De buitenspeler moet wel een deel van zijn salaris inleveren, maar in plaats daarvan worden wel lucratieve bonussen opgenomen in het contract van de blessuregevoelige buitenspeler.

Dembélé speelde dit seizoen nog geen minuut bij FC Barcelona, maar de Catalanen willen hem toch dolgraag behouden. Als het binnen nu en een maand niet lukt om zijn in 2022 aflopende contract te verlengen, dan is de kans groot dat de club hem in de winterstop nog probeert te verkopen. 

Lees ook: 'FC Barcelona hoopt Dembélé te slijten met slimme actie'

Dembélé maakte in het verleden bij Borussia Dortmund grote indruk. Als jonge jongen maakte hij tien doelpunten voor Dortmund in vijftig wedstrijden. Voor Barcelona heeft hij inmiddels meer dan honderd wedstrijden achter zijn naam staan, waarin hij dertig keer trefzeker was, al heeft hij zijn miljoenenbelofte nooit écht kunnen inlossen. Eerder speelde hij ook nog voor Stade Rennes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen